_edited.png

Over Vorm aan Licht

"De mens gevormd uit aarde

Zoekend naar zijn vorm

Om vanuit de vorm,

de vorm los te laten.

Het vorm-loze te ontmoeten. 

Van daaruit weer vorm creërend. 

En zo het vorm-loze, het licht,

een gezicht te geven."

Laura, maart 2015

Wie ik ben

Ik ben Laura Karsters, geboren in Suriname (1974), waar ik de eerste jaren van mijn leven heb doorgebracht. Al vrij jong was ik geinteresseerd in spiritualiteit en heb ik vele workshops, trainingen, zelfontwikkelingsgroepen gevolgd om mijn spiritualiteit te her-ontdekken. Waaronder Reiki, werken met Engelen, Chakra healing, boeddhistische meditaties en retraites. 

De binding met Zuid-Amerika is altijd gebleven. Tijdens mijn reizen naar dit continent leerde ik  de sjamanistische manier van naar het leven kijken.

Geinspireerd door ontmoetingen met de indiaanse bevolking in Zuid-Amerika ben ik mij verder gaan verdiepen in het sjamanisme en mij gaan ontwikkelen op dit pad. Van traditionele healers uit Peru, de paqos (sjamanen), leerde ik hoe te werken met energie. Door hun trainingen en workshops in Nederland en Peru, heb ik mij geschoold in verschillende methodieken van energetisch werken. Van de lessen en trainingen van Alberto Villoldo leerde ik de vertaalslag te maken naar de Westerse manier van leven. Om mij verder te bekwamen in het healerschap heb ik diverse workshops en trainingen, de opleiding Soul Retrieval en de healingopleiding gevolgd bij het Instituut voor Siberisch Sjamanisme (Petra Giesbergen). En ben ik nog steeds lerende in de jaargroepen. Het sjamanisme en het healerschap is een levenslang pad, waar je lerende blijft. 

Ik heb zelf mogen ervaren hoe verrijkend het kan zijn om healingen te ontvangen. Hoe je leven steeds lichter en betekenisvoller wordt. Je steeds meer jezelf kan zijn. Dat wens ik een ieder toe, en is mijn drijfveer om als healer te werken. 

Naast healer werk ik als keramist en geef ik via de klei vorm aan licht. Voor een impressie van mijn werk zie www.laurakarsters.nl

Je bent de schrijver van je eigen verhaal, de  schepper  van je eigen leven. 

LauraKarsters.jpg