top of page

Healing - wat is healing

"Healing doesn't mean the damage never existed,

It means the damage no longer controles our lives."

-onbekend-

We kennen allemaal wel de momenten waarop we lekker in ons vel zitten, het allemaal lijkt te stromen. Je voelt je licht. En andere momenten waarop alles zwaar lijkt, alsof de hele wereld op je schouders drukt, en niks van de grond komt.

Dit heeft mede te maken met onze energiehuishouding, het energieveld om en in ons. Er zijn twee soorten van energie: lichte energie die ons voedt, en zware energie die onze levensstroom blokkeert. Emoties, negatieve gedachten of overtuigingen over jezelf of een bepaalde situatie, moeizame relaties, trauma's etcetera, zijn zware energieën die zich vastzetten in ons energieveld en dit daarmee"vervuilen", blokkades vormen. Dit zijn interne factoren. Je kan echter ook zware energie uit de omgeving opnemen, zoals een stressvolle (werk) omgeving, mensen in je omgeving met veel "negatieve" energie, een overdaad aan externe prikkels, of plekken waar veel zware energie hangt zoals begraafplaatsen, ziekenhuizen etc. Deze zwaarte in je energiehuishouding kan zich uiten op fysiek, mentaal en psychisch niveau en kan je bijvoorbeeld ervaren als onzeker of angstig voelen, gevoel van leegheid, dingen die niet lekker lopen, een neerslachtig gevoel. Of fysieke klachten geven als hoofd- en rugpijn, darmklachten etc. En uiteindelijk kan het zelfs leiden tot ziektes of structurele 'vage' fysieke klachten.  

 

Ook informeert het energieveld jou en beïnvloedt hoe jij je leven vormgeeft op fysiek en mentaal niveau. Als je energieveld vervuild is word je kwetsbaar en ontvankelijk voor het aantrekken van niet kloppende relaties, het verzeild raken in zich herhalende situaties. Je herleeft je oude patronen omdat die zich nog in je energieveld bevinden, ook al heb je misschien uiterlijk gezien je leefsituatie veranderd.

Door te werken op energetisch niveau wordt de situatie in de kern omgezet en kan je leven weer gaan stromen. Er zijn verschillende healing methodes in het sjamanisme. Afhankelijk van wat er speelt maak ik gebruik van powerextraction en soulretrieval (zie subtabs voor verdere uitleg). 

Een healing kan ook op afstand worden gegeven. Dit werkt minstens zo krachtig, is de ervaring. Dit kan via beeldbellen/skype, maar ook telefonisch als dat de voorkeur heeft. 

P1010484.JPG
bottom of page