top of page
IMG_20210207_124221_edited.jpg

Ervaringen  

 

Een aantal ervaringen uit mijn praktijk

 

 

Om een beeld te krijgen wat een healing u kan bieden, hieronder een aantal ervaringen van clienten uit mijn praktijk. Mocht u vragen hebben over wat een healing u kan brengen, ik beantwoord ze graag.

 

"Ik heb de healing door Laura als heel ontspannend en ongedwongen ervaren. Ik merkte dat na de healingsessies mijn energie toenam, wat een prettige aanvulling was voor mijn energieniveau tijdens het herstellen van mijn burn-out. De oprechte aandacht waarmee Laura de healingsessies geeft maken de healing een fijne en warme ervaring."

 

“Tijdens de sessies heb ik ervaren dat ik een gigantische ruimte/diepte heb of liever ben, waar Laura in bezig is. In die ruimte die ik ben kan ik veel waarnemen: vormen, kleuren, energie, emoties, gedachten, personen, woorden, klanken. Mooi om de diverse lagen tegelijk te voelen.”  

 

“Laura's bezig zijn voelt heel zacht en zorgvuldig en liefdevol en ook stevig en krachtig. Ik voel me veilig bij haar. Ik kan me toevertrouwen, overgeven.”

 

"Ik heb sinds maanden eindelijk weer een nacht kunnen doorslapen."

 

"Ik heb er niet echt iets van gevoeld maar wat Laura mij terug gaf was heel herkenbaar en kon ik wat mee."

 

“Na de sessie voelde ik mij steeds heel schoon, nieuw, opgeruimd. Stil en leeg, zacht, liefdevol. Een mooie zachte energie in en om mij die nog een tijd blijft en dan geleidelijk minder geconcentreerd wordt, maar niet verdwijnt. Ik voel me ook krachtig, vol energie, licht. En ook een soort vanzelfsprekendheid van in mezelf zijn.”

 

“Nu besef ik me ook dat ik mijn energie veel moet laten stromen om al die energieën kwijt te raken, zodat ze niet gaan vastzitten. Vaak voel ik wel dat ik me moet beschermen. Nu weet ik dat ik me gerichter moet beschermen. En weet ik ook hoe ik dat zelf kan doen”

 

“Bedankt voor de healing, het licht en de verankering. Ik voel daadwerkelijk het verschil.”

 

“Het was een zeer intense ervaring, veel dat loskwam, ook oud zeer. Mijn benen voelden heel pijnlijk, ik voelde het loskomen, stromen. Het voelde als zachter worden. Ik voelde mijn derde oog open gaan en zag veel kleuren. Het voelde heel goed na afloop, en heeft een aantal dagen nog flink doorgewerkt.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page