top of page
20150519_175943_resized.jpg

Healing - Soulretrieval 

"Ik weet dat ik moet sterven voor alles waar ik in geloof, zodat ik werkelijk kan leven.

-Alberto Villodo-

In het sjamanisme gaat men er van uit dat elk levend wezen een ziel heeft. Een ziel kan een deel of delen van zichzelf verliezen (soulloss) om verschillende redenen. Dit kan zijn door een traumatische ervaring of door programma's en overtuigingen in je opvoeding. Die vaak worden overgenomen als eigen overtuiging. Als een ouder bijvoorbeeld continue tegen je zegt dat je iets niet kan, dan ga je dat vanzelf geloven en er naar handelen. Je zieledeel dat gelooft in je eigen kunnen wordt daarmee aangetast en kan zich uiteindelijk afsplitsen. Dit gebeurt vaak onbewust. Ook kan soulloss optreden in relaties (kind-ouder, vriendschappelijk, intieme). Een ouder of ex-partner wil jou bijvoorbeeld niet loslaten, en houdt een deel vast, neemt vaak onbewust een deel van jouw ziel. 

Soulloss kan je ervaren door o.a. het gevoel dat dingen niet van de grond komen. Je bent meer beinvloedbaar voor energieen van buitenaf en raakt steeds meer vervreemd van jezelf. Om weer heel te kunnen zijn, om volledig je potentie te kunnen leven, is het essentieel je eigen zieledelen weer terug te halen en te integreren. In een sessie soulretrieval ga ik, aan de hand van jouw ingebrachte thema, op zoek naar het moment waar het zieleverlies heeft plaatsgevonden, om dit te healen en het zieledeel weer terug te halen naar het hier en nu. Om het weer terug te zetten en te integreren in jouw systeem. Ik sta zelf nog elke keer versteld van de mooie ervaringen en gevoel van heelwording die dit oplevert bij clienten. 

 

Het vraagt moed om oude overtuigingen los te laten die je niet meer dienen. Om bestaande relaties anders in te vullen om weer meer tot jezelf te kunnen komen. 

bottom of page