top of page
IMG_20210207_123902.jpg

Healing - Powerextraction

Gedurende ons leven doen wij veel (leuke en minder leuke) ervaringen op. We ontmoeten veel mensen, bezoeken veel plaatsen, we gaan relaties aan, intieme of vriendschappelijke. En hebben banden met onze familie. Tijdens deze contacten nemen we vaak energie op van deze personen en houden deze vast in ons systeem. Ook kunnen we energie in ons systeem vasthouden van personen die zich aan ons hebben opgedrongen (bewust of onbewust) en waarvan we de energie niet loslaten. We kunnen de energie van plaatsen, bijvoorbeeld werkomgeving, een ziekenhuis, een plaats waar een emotie mee verbonden is, vasthouden. Deze niet-eigen energieën  kunnen er voor zorgen dat je uit balans raakt. Wat kan leiden tot klachten op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau. Om je balans te herstellen en weer in contact te komen met jezelf is het van wezenlijk belang deze niet-eigen energieën uit je fysieke en niet-fysieke systeem te halen. Een mooie healingmethode hiervoor is powerextraction. 

Hierbij worden de niet-eigen energieën uit je energieveld gehaald, blokkades verwijderd, en wordt de ontstane ruimte gevuld met jouw lichte en eigenlijke energie.

De sessie start met een intake, waar jouw thema of (fysieke) klacht verder wordt toegelicht. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag. Na de healing vindt een terugkoppeling plaats en wordt samen bekeken hoe de ervaringen te integreren in je dagelijkse leven. Afhankelijk van thema en eigen wens wordt gekeken of een vervolg sessie aan te raden is.

Een healing is geen medische behandeling. Bij fysieke klachten blijft het raadzaam een arts te raadplegen. 

Een healing kan ook op afstand plaatsvinden. Dit heeft dezelfde werking als een fysieke afspraak. 

Bij een healing op afstand wordt op afgesproken tijd telefonisch afgestemd op dat wat er speelt, thema's die je graag mee wilt nemen in de healing. Na de sessie is er weer telefonisch contact voor de terugkoppeling. Liever beeldbellen? Ook dat is mogelijk. 

 

 

 

bottom of page