top of page

Sjamanistische klankhealing

Een Sjamanistische klankhealing is een klankconcert, dat de deelnemers liggend ondergaan en hierbij de geluiden gewaarworden van Sjamanistische instrumenten. Dit zijn hoofdzakelijk de trommel, didgeridoo, ratel, stem, klankschalen, gong en fluit. Door middel van klank en de samenwerking van de aanwezige healers met hun krachtvoorwerpen/instrumenten, wordt er een sterk helend veld van geluid gecreëerd. Dit veld kan diepe ontspanning brengen, maar heeft ook een helende werking en voert je mee op een innerlijke reis. Door diverse geluiden met een andere trilling en energie kunnen dieperliggende blokkades los getrild worden. Terwijl je op een matje ligt, komen de healers langs en spelen met hun instrumenten over je lichaam, ze hebben zowel aandacht voor ieder individu als voor de hele groep. Soms legt een healer zijn of haar handen op je lichaam als je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven.

Voor wie?

Voor wie meer verbinding wil tussen lichaam & ziel. Of als je bepaalde terugkeerde blokkades ervaart in je leven, je klachten hebt of misschien gewoon verlangt naar een Sjamanistische trancereis om je te helpen op je pad. En voor ieder die het fijn vindt om de diepe ontspanning te ervaren van een klankhealing, op een veilige, liefdevolle en zachte manier. Voor wie wil is er na afloop de kans om nog even na te praten en ervaringen te delen.

We hebben voor iedereen een yogamatje en kussentje maar wil je comfortabeler liggen, neem zelf nog een extra matje, dekentje en/of kussen mee.

Wanneer, waar?

De klank healingen worden gegeven op zondagmiddagen van 15.00-17.00. Inloop is mogelijk vanaf 14.30 uur. De sjamanistische klank healingen worden gegeven door een wisselende bezetting van healers.

De bijdrage bedraagt 25 euro per persoon , groepen zijn mogelijk maar graag op tijd doorgeven.

Datum en tijd:

zondagnamiddagen 30 januari 2022,  20 februari 2022 en 20 maart 2022.

Locatie:

Spiritueel Centrum De Regenboogslang (oude VNU-gebouw), Celyonpoort 5-25, 2037AA Haarlem.

 

sjamanistische klankhealing
bottom of page